Van kleine speler tot spin in het web

Hoe wij onze passie hebben gevonden

Neem contact met ons op

Missie en visie

TREVGROEP heeft de expertise in huis omtrent ventilatie en technische reconditionering, waarbij we streven naar een gezondere en duurzamere leefomgeving. Wij geloven in het leveren van hoogwaardige technische oplossingen die niet alleen voldoen aan de behoeften van vandaag, maar ook anticiperen op de eisen van de toekomst. Door innovatie, vakmanschap en een toegewijde focus op duurzaamheid streven we ernaar om de norm te bepalen in onze industrie. Onze inspanningen zijn gericht op het verbeteren van de luchtkwaliteit, het optimaliseren van energie-efficiëntie en het creëren van comfortabele, gezonde leefruimtes. Samen met onze klanten en partners streven we naar een wereld waarin technologie en ventilatie samenkomen om een positieve impact te hebben op mens en milieu.

blank

Kernwaarden

Klantgericht
Ons werkplezier komt voor een groot deel door het onderlinge contact met klanten. Daarom vinden wij het ook belangrijk om regelmatig contact met ze te hebben en een goede relatie op te bouwen.

Flexibel
Als organisatie is het belangrijk om wendbaar te zijn. Niet alleen voor de klant is dat prettig, ook is het van belang om het bedrijf zo in te richten dat het ten alle tijden mee kan komen met de nieuwste ontwikkelingen.

Creatief
Wij denken buiten de doos.

Daadkrachtig
We weten wat we willen, wie we zijn en hoe we te werk moeten gaan om te komen waar we de stip op de horizon hebben gezet.

1655474842008

Wat ons een unieke werkgever maakt

Wij bieden jou een werkplek waar jij gestimuleerd wordt om je te ontwikkelen. Dat klinkt misschien een beetje vaag, maar dat is het niet want wij laten jou vrij in wat dat voor jou inhoudt én bieden begeleiding waar jij nog niet weet waarin je je wil ontwikkelen. Zoek jij een betrokken werkgever?

Kijk dan vooral even tussen onze vacatures. Aarzel ook vooral niet om contact met ons op te nemen als er geen geschikte vacature te vinden is. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe gedreven mensen die ons bedrijf weer een stukje verder helpen groeien.

blank

Contact opnemen

Heb je vragen? Of wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.
blankinfo@trevgroep.nl
blank0522 – 465 302

afspraak maken

Ons team

Hieronder vind je onze meesters op kantoor.

Team - Johan

Johan van Oosten – Directeur

DSC_6601-min

Dirk-Jan Best – Directeur Bedrijfsvoering

Team - Dave

Dave van Oosten – Hoofd bedrijfsbureau

reviews

Wat onze klanten zeggen

Meer weten? Bel met een van onze experts, we helpen je graag!

Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en we helpen je graag verder!